22 lokale butikker deltager ved markedsdag på handelsgymnasiet

Glamsbjerg: Business-elever fra Handelsgymnasiet Vestfyn er i disse uger i gang med at planlægge den årlige markedsdag.

Den finder i år sted fredag den 4. marts fra klokken 13 til klokken 18.

22 lokale butikker deltager ved markedsdagen, og elever nevælger selv i ugen op til markedet, hvilken butik de ønsker at sælge varer for.

Markedsdagen er samtidig et skoleprojekt, hvor eleverne lærer at kombinere teori og praksis samtidig med, at de stifter bekendtskab med alle arbejdsopgaver i en butik.

- Det er en god øvelse i at arbejde selvstændigt og ansvarligt i forhold til samarbejdet med butikken. Desuden ligger der også en væsentlig opgave i at skabe omsætning på markedsdagen, fortæller Pia Havshøi, der er lære- og praktikpladskonsulent på Handelsgymnasiet Vestfyn.

- Samarbejdet med butikkerne er af stor betydning for eleverne og vi er rigtig glade for, at mange butikker bliver ved med at støtte op om arrangementet, siger Pia Havshøi.

Ud over at handle på de mange stande kan de besøgende igen i år opleve en række events på mange af standene i løbet af eftermiddagen. Desuden vil lokale kræfter sørge for masser af underholdning og musik.

Mad og musik

Musikken leveres af "United Wires" fra Glamsbjerg Fri- og Efterskole samt af Frøbjerg Musicalskole og Ungdomsteater.

Frokosten og eftermiddagskaffen nydes i caféen. Her sælges der blandt andet frisksmurte sandwiches, friskbagte vafler, sodavand, kaffe og te.

På standene lokkes der med helt op til 50 procent rabat på mange varer, og mange af gæsterne kommer traditionen tro tidligt på dagen for at få fingre i nogle af de mange gode tilbud.

  • Plovgaard_Søren

    Af: