Vissenbjerg: Fugleviglund Produktionshøjskoles butik er blevet større.

Butikken åbnede i marts 2014, men det viste sig hurtigt, at der var behov for mere plads til undervisning af Fugleviglunds elever.

Lørdag den 5. september indviede borgmester Søren Steen Andersen Butik Viljas nye lokale, som er dobbelt så stort som det forhenværende.

Det er produktionshøjskolens elever på design- og glaslinjen, der passer butikken, ligesom de også er med til at bestille varer hjem.I Butik Vilja kan man både købe varer, som eleverne selv producerer, samt tøj, sko, tasker og smykker fra mærker som Denim Hunter og Lola Ramona. Butik Vilja har åbent mandag-onsdag klokken 10-14.30, torsdag-fredag klokken 10-11.30 og den første lørdag i hver måned klokken 10-14.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.