Busruten er hemmelig

Assens-borgeren Henning Sander Andersen Sander er utilfreds med, at det ikke er til at se, hvor man skal stille sig for at komme med rute 835 til Odense.
Foto: Søren Plovgaard

Busruten er hemmelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ikke optimalt at man ikke kan se, hvor rute 835 kører fra. Det erkender Fynbus, som dog ikke har tænkt sig at rette op foreløbig

ASSENS: God service er det ikke, men det må folk leve med. I hvert fald lidt endnu.

Sådan lyder svaret fra Fynbus' planchef, Jan Gudmann Hansen, på den kritik, som Assens-borgeren Henning Sander Andersen luftede her i spalterne i går.

Sander er utilfreds med, at det ikke er til at se, hvor man skal stille sig for at komme med rute 835 til Odense.

På stoppestederne fremgår det nemlig udelukkende, at 825'eren og 840'eren kører, mens det kræver en nærlæsning af køreplanen at se, at også 835'eren samler folk op.

Henning Sander mener derfor, at det er forbeholdt de særligt indviede at tage bussen, og at det er dårlig service af Fynbus - især over for alle de turister, som besøger egnen.

Ikke optimal service

Og han har en pointe, erkender Jan Gudmann Hansen.

- Det er ikke optimal kundeservice, det må vi indrømme, siger planchefen, som dog afviser, at Fynbus er på vej ud af hullerne for at rette op.

- Det koster afsindig mange penge at sætte nye skilte op, og hvis vi gjorde det nu, ville vi nok blive beskyldt for at ødsle med pengene. For den 24. august bliver ruterne lavet om, siger Jan Gudmann Hansen.

Heller ikke til den tid vil det fremgå tydeligt, hvilke busser der kører fra stoppestederne.

Tværtimod. For i stedet vil samtlige rutenumre ved stoppestederne blive blændet af - og så skal køreplanen på pladen ved stoppestederne nærlæses, uanset hvilken bus man skal med.

Heller ikke det er optimalt, vedgår Jan Gudmann Hansen.

- Men ruterne får nye numre af to omgange. Først til næste år ligger det fast, hvordan de bliver, og først da vil der blive sat nye skilte op, siger Jan Gudmann Hansen, som også peger på, at servicen måske nok er mangelfuld - men at skiltningen trods alt ikke rummer fejlagtig information.

Fornuftig pointe

Derfor er den til at leve med en overgang, mener han, og endelig kan han godt se fornuften i endnu en af Henning Sander Andersens pointer.

Sander har noteret sig, at 835'eren afløste 832'eren, og mener derfor, at man for små penge kunne løse problemet ved slet og ret at klistre et 5-tal oven på 2-tallet.

- Men så skulle det have været gjort dengang. Vi gør det ikke nu, for vi har valgt at bruge vores ressourcer på omlægningen, siger Jan Gudmann Hansen.

Busruten er hemmelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce