Der har i nat været ild i det hus i Flemløse, hvor en 15-årig pige døde af en overdosis torsdag aften. Politiet samler spor på stedet, og er ret sikre på branden er påsat.

Opdateret 11.20:

Assens Brandvæsen måtte tidligt lørdag morgen klokken halv fem rykke ud til en brand i det hus på Kirkebjergvej i Flemløse, hvor den 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen torsdag aften døde af en overdosis.

Vagtchef ved Fyns Politi, Jesper Fält bekræfter over for Fyens.dk's reporter på stedet, at det drejer sig om huset, hvor den 15-årige døde.
Han har en stærk formodning om, at branden er påsat. Men den nåede ikke at forårsage stor skade på huset.

- En nabo ringer, fordi hun bemærker et lysskær ovre fra huset. Der er cirka to meter høje flammer fra bagsiden af huset, hvor et bål er sat op ad brædder, der er sat for kældervinduerne, forklarer Jesper Fält.

Bålet brændte gennem og ind til huset, men nåede altså ikke langt før brandvæsnet fik slukket ilden.

Sikrer spor på stedet

I løbet af lørdag formiddag er politiets teknikere på stedet, for at sikre spor efter branden. Der vil dog ikke være yderligere efterforskning i sagen, før på mandag.

En teori kan være, at brandspåsættelsen har noget at gøre med den 15-årige Jasmins død i netop det hus. Naboer til huset har tidligere forklaret, at det var kendt at man kunne købe stoffer i det hus. Jesper Fält vil dog ikke udtale sig yderligere om sagen.

Ifølge Fyens.dk's reporter på Kirkebjergvej, kan man mere lugte end se, at der har været brand i huset.

  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf