Turup: Hverken gerningsmanden eller et potentielt vidne er Lokalpolitiet i Assens kommet nærmere i forbindelse med en brand i et stråtækt hus i Turup 8. februar.

I forbindelse med branden blev der set en mand, som stod og kiggede på, inden han forsvandt.

Ham vil politiet gerne tale med, men det er trods en efterlysning af ham i pressen endnu ikke lykkes at få ham identificeret.

- Vi har ikke fået nogle reaktioner på den efterlyste mand. Vi har ingen henvendelser fået, så efterlysningen har ikke givet os noget brugbart.

- Vi mangler at finde frem til hans identitet og få at vide, hvad han så. Han kan sagtens have været der i lovligt ærinde, så det vil vi gerne have afklaret, siger Carsten Møllegaard fra politiet i Assens.

Det er på baggrund af de tekniske undersøgelser politiet formodning, at branden var påsat, men hvem der stod bag, er stadig et åbent spørgsmål.

- Vi mener, at vi har talt med alle dem, der kunne være interessante i området, så sagen er indtil videre uopklaret.

- Men det betyder ikke, at den bare bliver lagt på arkiv. Lige pludselig kan der dukke noget op. Det skete jo med brandene i Odense, og det kan også ske her, siger Carsten Møllegaard.

Huset, der ligger på Turupvej 58, brændte ned til grunden om aftenen mandag den 8. februar. Nabohusene lå tæt på, men heldigvis fik flammerne ikke fat i dem også.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.