Borgmesteren på budcykel

Assens sponsorløb cykelFOTO: HANS ØSTERGAARD

Borgmesteren på budcykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: - Det blev en dundersucces, fastslog Jan Anker Ankersen.

Lørdagens sponsorløb rundt i byens gader gav et overskud på 47.150 kroner.

Der var tale om et historisk samarbejde mellem Assens Håndboldklub og Assens Fodbold Club. De to klubber var for første gang gået sammen om et fælles arrangement med den lokale politimand Jan Anker Ankersen som koordinator.

Overskuddet fra Tour de Assens 2004 deles fifty-fifty mellem de to klubbers børne- og ungdomsafdelinger.

De ca. 30 deltagende hold skulle på cykel gennemkøre en to kilometer lang rundstrækning flest muligt gange i løbet af en time. Nogle stillede dog med så spøjse køretøjer, at de på forhånd havde tegnet sig for et pænt fast beløb. Således Team Vestfyn, der var repræsenteret af en gammeldags budcykel styret af borgmester Truels Schultz.

Han og cyklen var samtidig påklistret reklamer for Team Vestfyns "Smag for Assens"-kampagne, der fyres af i den kommende uge.

Budcyklen var udlånt fra den lokale Spar-købmands "museum", og borgmesteren erkendte i starten, at den var svær at styre.

Han gennemførte dog i fin stil, men måtte på et par omgange bede politiassistent Carl-Aage Arnoldus om at afløse sig. Arnoldus var ellers udstationeret for at regulere trafikken, men alt gik så regelret til, at han sagtens kunne forsvare at hjælpe borgmesteren.

Trods uheldsramt indkørte holdet fra Fionia Bank det største beløb. Banken stillede med en speciel konstrueret cykel til fire personer, men den punkterede allerede på første omgang. Imidlertid lykkedes det de fire at låne cykler hos publikum, så de kunne fortsætte løbet. Derved scorede de ca. 8000 kroner til klubberne.

På andenpladsen kom holdet fra Gustav Christensen Automobiler, der kørte ca. 7000 kroner ind.

Borgmesteren på budcykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce