Borgmesteren afviser anklager


Borgmesteren afviser anklager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den økonomiske politik bliver fulgt så godt som muligt, er borgmester Finn Brunses (S) svar på Ole Hviids kritik.

- Der er ingen tvivl om, at det er mål, vi har sat op, for at de skal følges så godt og så tæt, som det kan lade sig gøre, og som hovedtræk bliver de fulgt, siger Finn Brunse.

Når der er undtagelser, sker det efter en nøje overvejelse, som er vurderet af økonomiudvalget og godkendt af byrådet, forklarer borgmesteren.

- I en dynamisk organisation er der grænser for, hvor rigid man kan være i vurderingen af decimaler, siger Finn Brunse, som ikke kan gedkende Ole Hviids udregninger af flere millioner kroner i underskud på det skattefinansierede område inklusiv renter og afdrag.

Han understreger, at alle budgetter og regnskaber er blevet godkendt af økonomiudvalget, som også har medlemmer fra Venstre.

- Det er økonomisk ansvarligt, og resten er politisk fnidder. Du bliver nødt til at vurdere det ud fra, at der nærmer sig en kommunalvalg, og Ole Hviid kan så have en interesse i at personificere sig med den her slags ting, siger Finn Brunse.

Økonomidirektør Marianne Friis Toft mener, at både Finn Brunse og Ole Hviid har en pointe.

- Økonomiudvalget har en opfattelse af, hvad der er relevant, og Ole Hviid har en anden, og afhængig af hvilke tal man kigger mest på, har begge i og for sig ret, siger økonomidirektøren, som erkender, at budgettet for 2009 i hvert fald ikke opfylder målet om at nedbringe den langfristede gæld.

Borgmesteren afviser anklager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce