Borgmester: - Ikke grund til dysterhed

Borgmester Søren Steen Andersen, Assens.
Foto: Michael Bager

Borgmester: - Ikke grund til dysterhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens: Nogle flytter ud, andre flytter ind.

Sådan er billedet for Assens Kommune omkring virksomhederne.

Rejst er inden for de seneste par år Interacoustics, Scanpipe og nu snart H. Skjøde Knudsen A/S, som flytter fra Skalbjerg til Odense i løbet af i år. Ligesom Danfoss i 2014 lukkede deres produktion i Køng.

Men ifølge Assens Kommunes borgmester, Søren Steen Andersen (V), er nye også kommet til.

Mest mærkbar Roll-O-Matic med godt 65 medarbejdere. Virksomheden, der laver maskiner til plastpose-produktion, rykkede fra Odense til Vissenbjerg. Motorvejen og perfekte lokaler var parametre, som resulterede i adresseændringen.

- Vi har virksomheder, der er på vej hertil, som spørger efter jord i Assens Kommune. Nordfyns Finans A/S er rykket til Aarup, Skovdyrkerforeningen fra Ringe til Vissenbjerg og Fatcat er kommet til Tommerup Erhvervspark, siger borgmesteren om nye, tilkomne virksomheder.

- Det interessante er, hvordan det går de virksomheder, vi har i kommunen. Fipros A/S har udvidet. Montana har udvidet for nogle år siden. Strøjer Tegl udvider nu med et tillæg til teglværket. Bosswik har udvidet. Tempur har udvidet med bygninger til administrationen. Og Plum A/S har udvidet og bliver nyt videnscenter i Skandinavien, fortæller borgmesteren.

- Der er ikke grundlag for at sige, det går netto den forkerte vej. Det går faktisk godt for erhvervslivet i Assens Kommune. Der er ikke grund til dysterhed. Men der altid er grund til ærgrelse, når en enkelt virksomhed flytter, fortæller borgmesteren.

Læs mere lige nu på mitfyn.dk eller i onsdagsudgaven af Fyens Stiftstidende.

er

hv

Borgmester: - Ikke grund til dysterhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce