Assens: Nogle flytter ud, andre flytter ind.

Sådan er billedet for Assens Kommune omkring virksomhederne.

Rejst er inden for de seneste par år Interacoustics, Scanpipe og nu snart H. Skjøde Knudsen A/S, som flytter fra Skalbjerg til Odense i løbet af i år. Ligesom Danfoss i 2014 lukkede deres produktion i Køng.

Men ifølge Assens Kommunes borgmester, Søren Steen Andersen (V), er nye også kommet til.

Mest mærkbar Roll-O-Matic med godt 65 medarbejdere. Virksomheden, der laver maskiner til plastpose-produktion, rykkede fra Odense til Vissenbjerg. Motorvejen og perfekte lokaler var parametre, som resulterede i adresseændringen.

- Vi har virksomheder, der er på vej hertil, som spørger efter jord i Assens Kommune. Nordfyns Finans A/S er rykket til Aarup, Skovdyrkerforeningen fra Ringe til Vissenbjerg og Fatcat er kommet til Tommerup Erhvervspark, siger borgmesteren om nye, tilkomne virksomheder.

- Det interessante er, hvordan det går de virksomheder, vi har i kommunen. Fipros A/S har udvidet. Montana har udvidet for nogle år siden. Strøjer Tegl udvider nu med et tillæg til teglværket. Bosswik har udvidet. Tempur har udvidet med bygninger til administrationen. Og Plum A/S har udvidet og bliver nyt videnscenter i Skandinavien, fortæller borgmesteren.

- Der er ikke grundlag for at sige, det går netto den forkerte vej. Det går faktisk godt for erhvervslivet i Assens Kommune. Der er ikke grund til dysterhed. Men der altid er grund til ærgrelse, når en enkelt virksomhed flytter, fortæller borgmesteren.

Læs mere lige nu på mitfyn.dk eller i onsdagsudgaven af Fyens Stiftstidende.

er

hv

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.