Børnenes Dag i Glamsbjerg tiltrak igen i år mange børnefamilier.

Glamsbjerg: En festdag.

Det er, hvad Børnenes Dag har været for Glamsbjerg i mere end 25 år. Og igen i år mødte flere hundrede mennesker op ved Glamsbjerg Fri- og Efterskole, da arrangementet lørdag løb af stablen.

- Det er gået rigtig godt. Der er rigtig mange mennesker, og de virker glade og tilfredse, og solen skinner. Så alt er dejligt, siger Sara Risbro Brix, medlem af styregruppen Børnenes Dag, og fortsætter:

- Vi har lige afholdt den første cirkusforestilling, og der var godt fyldt op. Og jeg synes faktisk, at vi er lykkes med meget godt i år at være samlet, men alligevel er der ingen køer, da folk fordeler sig godt til de muligheder, der er. Det er andet år, hvor vi har en lidt anden opstilling. Det, synes jeg, fungerer rigtig godt med at samle folk, men samtidig ikke samle mere, end folk ikke står og klumper sammen.

Dejligt med opbakning

I år startede festlighederne ved Glamsbjergskolen klokken 11, hvor hr. og fru Mus gik i spidsen for optoget, som blandt andet lagde vejen forbi De Gamles Hjem, så beboerne her kunne nyde synet af de mange glade børn. Resten af dagen foregik på festpladsen ved Glamsbjerg Fri- og Efterskole, hvor blandt andet børn fra danseskolen "Dans på Hjul" fremførte et danseshow for de fremmødte, Øglegøglerne optrådte i cirkus, og der var mulighed for at prøve capoeira.

At der var stor opbakning til arrangementet, betyder meget for arrangørerne bag.

- Det er fantastisk. Det er jo derfor, at vi gør det, og det er derfor, at det er at sjovt at lave det, når der er en så stor opbakning til det. Det er både nye folk, der kommer, men det er også folk, der har været med i flere år, som ser frem til den her festdag i byen, som det jo er, siger Sara Risbro Brix.

d

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.