Den nye private børnehave i Gummerup vil videreføre principper fra vuggestuen.

Gummerup: Selvom arbejdet med at definere den nye børnehave i Gummerup ikke er afsluttet, er det helt sikkert, at musik og bevægelse bliver et omdrejningspunkt i børnenes hverdag, ligesom  i vuggestuen. Det fortæller Hanne-Dorthe Frimodt, som er leder af Gummerup Vuggestue.

- Musik og bevægelse skal også indgå i vores nye navn, fortæller hun.

Derudover vil personalet videreføre den obligatoriske madordning fra vuggestuen til børnehaven. Børnene bliver inddraget i madlavningen, og måske skal de også dyrke grøntsager i institutionens have. Men ellers er det i høj grad op til institutionens forældregruppe at komme med input til, hvilke værdier børnehaven skal sigte efter.

- Vi spørger forældrene, hvilke ønsker de har, fortæller Kenneth Hannibal, som er bestyrelsesformand for Gummerup Vuggestue.

Vuggestuens børnehave åbner senest ved årsskiftet og får plads til 10 børn. Indtil videre er en håndfuld børn skrevet op til børnehavepladser, oplyser ledelsen.

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.

Mere om emnet

Se alle
1
Ny privat børnehave: Vil tiltrække børn udefra

Ny privat børnehave: Vil tiltrække børn udefra

Privat udvidelse kom som en overraskelse

Privat udvidelse kom som en overraskelse