Børnehave får flere pladser


Børnehave får flere pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Dreslette Skole har sat planerne om at oprette en vuggestue i bero, indtil Assens Kommune har afsluttet sin masterplan.

Samtidig har naturbørnehaven Krummeluren i Assens fået grønt lys til at bygge om og udvide faciliteterne, så der kan blive plads til 30 børn mere.

Det er der en forklaring på, siger daginstitutionschef i Assens Kommune, Esben Krægpøth.

- I februar blev det politisk besluttet at friholde børnehaven Krummeluren fra masterplanen, fordi der er behov for pladserne her og nu. Udvidelsen i Assens er en decideret nødvendighed, forklarer han.

Og Esben Krægpøth kan godt forstå, hvis nogen har svært ved at logikken.

Helikopterblik

- Ja, det kan godt virke lidt ulogisk, at et sted bliver planerne udskudt og et andet sted kan de bygge. Men vi er nødt til at se kommunen fra helikopter og lave en overordnet plan over behovet for børnepasning, før vi udvider andre steder, siger han.

I første omgang skal de 30 pladser i Krummeluren bruges til børnehavebørn og så snart det er muligt, vil de 30 pladser blive taget i brug til vuggestue. Udvidelsen kan ifølge tidsplanen for projektet være klar til brug i marts næste år.

I dag går der 60 børn i Krummeluren, så der er tale om en udvidelse på 50 procent, og kommunen regner med, at det vil koste næsten fem millioner kroner.

Byrådet i Assens Kommune skal godkende planerne, før byggeriet kan gå i gang.

Børnehave får flere pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce