Blakket handel med tyvegods


Blakket handel med tyvegods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VESTFYN: En 31-årig mand er ved retten i Assens dømt 60 dages betinget fængsel og med en tillægsbøde på 1500 kroner for flere forhold, der især handlede om hæleri.

- Jeg vil i hvert fald tænke mig godt om, inden jeg erhverver mig noget nyt for fremtiden, var mandens sidste kommentar inden dommen blev afsagt.

Den unge tyveridømte mand, der var indkaldt som vidne, sagde, at han ved flere lejligheder havde sagt, at det værktøj og it-udstyr han solgte til manden for få hundrede kroner, stammede fra tyveri. Det nægtede den 31-årige hårdnakket. Han fortalte, at han havde haft mistanke, men at den var manet i jorden, ikke mindst af, at flere af varerne blev hentet hjemme hos tyvens forældre, mens de var hjemme.

Blandt de ting, der senere blev beslaglagt på den dengang sigtedes bopæl i Ørsted, var effekter, der kunne stamme fra indbrud på blandt andet Jordløse Skole, Haarby's SFO og murerfirmaet Per Pedersen.

En stjålet motorbåd fra Skovkrogen ved Haarby og en lige så stjålet BMV var også blevet konfiskeret på mandens bopæl.

Bilen, forklarede den 31-årige, havde han købt på værtshuset Billiarden i Odense. Prisen lå lidt usikkert omkring en snes tusinde kroner, for en del af pengene, havde sælgeren tabt i spil. Men spillegælden blev udlignet og manden blev forsynet med yderligere 7000 kroner i kontanter, mens tiltalte fik bilnøglen til BMV'en som han troede var af tysk oprindelse og der af den grund ikke var indregnet danske afgifter.

Senere havde han selv forsynet den med en nummerplade fra en anden bil og en, han selv havde lavet.

Båden havde været i ret dårlig stand, forklarede han. Og han havde troet, at han fik forærende, sammen med den trailer, han hentede den på, af en mand, der boede hos bådens virkelige ejer.

Blakket handel med tyvegods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce