Blaabjerg anker campingsag: Dommen er urimelig

Per Blaabjerg købte campingpladsen af Assens Kommune i 2013. Arkivfoto: Kim Rune

Blaabjerg anker campingsag: Dommen er urimelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Blaabjerg, der driver CampOne, Assens Strand, anker byrettens dom, der betød, at Per Blaabjerg skulle forlade CampOne, Assens Strand senest 1. februar. I stedet er planen nu at drive pladsen videre, som om intet er hændt, indtil den afgørende dom falder.

Artiklen er opdateret klokken 16.59 med kommentarer fra Per Blaabjerg.

Tirsdag vandt Assens Kommune over campingmand Per Blaabjergs selskab Grenen Camping A/S. Retten i Svendborgs dom betød, at Per Blaabjerg senest 1. februar 2018 skulle forlade campingpladsen CampOne, Assens Strand og betale 380.000 kroner tilbage i erstatning til kommunen.

Men efter at have gennemgået dommen med sin advokat Søren Andersen har Per Blaabjerg valgt at anke sagen.

- Vi er i samråd nået frem til den konklusion, at vi anker byrettens afgørelse om forureningen af vores campingplads i Assens, CampOne Assens Strand. Vi mener, at dommen er forkert. Det sammenholdt med, den kæmpe store opbakning fra vores gæster på campingpladsen, mange borgere både i og uden for Assens, samt vores egen intuition har gjort, at vi selvfølgelig anker dommen, skriver Per og Gitte Blaabjerg i en pressemeddelelse.

Per Blaabjerg ønsker ikke at udtale sig yderligere om dommen, men oplyser til Fyens.dk, at han forventer at drive campingpladsen videre, indtil den afgørende dom falder.

- Som jeg har forstået det, er der opsættende virkning, når jeg anker, og så skal jeg ikke være ude til 1. februar. Det er klart, at hvis jeg ikke skal være ude, kører pladsen videre, som om intet er hændt, siger han.

Hvis Per Blaabjerg har ret, sikrer hans beslutning om at anke, de campister, der allerede har booket pladser til sommer, og det glæder Per Blaabjerg.

- Det allervigtigste for os i den her sag er, at ingen gæster kommer i klemme. Med dommen fra byretten blev en masse gæster skubbet ud i noget uvist, fordi kommunen ikke havde meldt ud, hvad den ville gøre med de trofaste gæster, der bakker op om CampOne, siger han.

I pressemeddelelsen skriver ægteparret mere om deres begrundelse for, at anke sagen:
- Vi er iværksættere, vi brænder for at drive camping, og Assens har muligheden for at få Fyns bedst beliggende campingplads direkte til by, strand og marina, det vil vi bare så gerne være en del af at udvikle.
Med den dom, der er afsagt risikerer borgerne i Assens kommune, dels at miste en campingplads, samt at skulle leve med den forurening kommunen selv har forvoldt, ikke bliver renset op, og det synes vi ikke er rimeligt.

Ægteparret har løbende skrevet opdateringer om retssagen på facebookgruppen "Bevar CampOne Assens Strand",som har knap 800 følgere. Campisternes opbakning betyder meget for ægteparret.

- Vi er ekstremt glade for den opbakning, vi har fået fra vores gæster. jeg synes vi har nogle fantastiske gæster, som er blevet ved med at være trofaste hele vejen igennem. Det er noget, der fortæller, at campingpladsen er det borgerne og gæsterne ønsker, siger Per Blaabjerg.

Ifølge byrettens dom skulle Per Blaabjerg have to millioner kroner for tabte indtægter og købesummen for campingsummen tilbage af Assens Kommune.

Blaabjerg anker campingsag: Dommen er urimelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce