Usikker kørsel fik bagvedkørende bilist til at ringe til politiet, der anholdt buschauffør på busholdepladsen i Assens.

Assens: Da en 50-årig chauffør torsdag eftermiddag omkring klokken 15.25 svingede sin Fynbus rute 151 ind på busholdepladsen i Assens, stod betjente fra Fyns Politi og ventede på ham.

De havde nemlig fået en anmeldelse om, at chaufføren af bussen var alkoholpåvirket under kørslen.

Og det viste sig at være rigtigt. For da den 50-årige mand blæste i alkometret, viste det en promille på langt over det tilladte, oplyser Mette Kjær fra Fyns Politi.

Det var en bilist, der kørte bag ved bussen på Sdr. Ringvej og Bådebyggervej i Assens, som alarmerede politiet. Den 50-årige chauffør, der er bosat på Østfyn, slingrede nemlig så meget, at bilisten ikke turde overhale. Bilisten har til politiet fortalt, at den 50-årige både krydsede midterlinjen og til tider kom ud i rabatten på vej mod busholdepladsen.

Politiet stod derfor klar, da rute 151 nåede frem. Den 50-årige blev anholdt og taget med på politigården i Odense, hvor der blev taget en blodprøve af ham. Den skal nu undersøges, så den eksakte promille kan fastslås.

Chaufføren var på arbejde, da han blev anholdt, men det er uvist, om der var passagerer i bussen.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
8
Tide Bus om fuld chauffør: Vi har håndteret sagen

Tide Bus om fuld chauffør: Vi har håndteret sagen

3
Her var konsekvensen: Fuld chauffør bortvist

Her var konsekvensen: Fuld chauffør bortvist