Betjen dig selv

Claus Oldenbjerg ejer Frankfri Blomster, og han barsler med en masse nye tiltag i den kommende tid. Blandt andet en selvbetjeningsbutik. Foto: Kim Rune

Betjen dig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frankfri Blomster tilføjer en selvbetjeningsbutik til virksomheden.

Frankfri: En avanceret vejbod.

Det er, hvad ejer af Frankfri Blomster, Claus Oldenbjerg, åbner, når hans nye tilbygning - et drivhus på 1600 kvadratmeter - står klar 1. oktober.

For en del af drivhuset - nærmere bestemt 160 kvadratmeter - bliver en selvbetjeningsbutik, som har åbent 10 måneder om året.

- Der er lukket januar og februar, for jeg tror ikke, det kan hænge sammen. Men i de 10 måneder, hvor du kan sælge noget, er der åbent. Om efteråret kan du sælge efterårskulturer, chrysantemum og lyng, så hvis det havde stået klar nu, havde jeg solgt det nu. Der kommer også stueplanter og værtinde-gaver, og der er åbent hele tiden med selvbetjening.

- Så det bliver en avanceret vejbod?

- Ja, det er en vejbod under fine nye omgivelser, siger Claus Oldenbjerg.

Overvågning

Claus Oldenbjerg har også tænkt på det sikkerhedsmæssige, fordi salg uden personale også betyder mere tyveri.

- Der bliver stjålet et sted mellem 10 og 15 procent. Det ved man, og det er svært at dæmme op for. Men hvis vi kun sælger for 3000 kroner om dagen, så er det for dyrt at have en, der skal have 1000 kroner for det, til at stå der.

- Der kommer videoovervågning på det hele. Der er ni kameraer i dag, men der bliver sat yderligere fem op på grunden, og pengekassen bliver også videoovervåget, så man kan se, hvem der betaler, og hvem, der ikke betaler, siger han.

Betjen dig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce