Besparelser: Prioriteringerne halter


Besparelser: Prioriteringerne halter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jimmy Steen Eriksen, Solbakken 27, 5560 Aarup
Start Up Shop
Assens. 

Besparelser på børneområdet Assens, lyder som noget vi har hørt før. Det har jeg italesat på utallige vælgermøder, som på det handicappolitiske vælgermøde i Glamsbjerg i 2017.

Kerneområderne i kommunen står ofte overfor besparelser ved budgetplanlægning, hvilket går ud over de handicappede, syge, ældre, skolerne, børnehaver, breddeidrætten, infrastruktur etc.

Tirsdag aften i mulighedernes hus i Glamsbjerg hvor der var inviteret til handicappolitisk vælgermøde, var omdrejningspunktet ofte den manglende økonomi til at sikre midler til handicappede i kommunen. Der kom mange gode input til hvilke udfordringer der var og hvor der evt. kunne hentes midler ved omprioritering.

Jeg bød selv ind med prioriteringerne på, hvad er private opgaver og hvad er offentlige, men også det vigtige i tiltrækning af nye skatteborgere, så økonomien kunne få et væsentligt løft.

Assens Kommune er på rette vej med tiltrækning af nye borgere, men det halter stadig med prioriteringerne. Uanset hvor mange reklamekroner man skyder i markedsføring af kommunen, støttekroner til lokalråd, rygestopkurser, vandreture mod stress, arrangementer af underholdnings-karakter og udvikling af centerbyerne, vil sager som besparelser på kerneområderne ofte trække de største overskrifter.

Overskrifter, der nok vil få mange børnefamilier til at overveje, om de vil bosætte sig i Assens Kommune.

Besparelser: Prioriteringerne halter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce