Bent smiler: Teaterprogrammet er klar

Bent Damsbo er formand for Vestfyns Teater og er glad for et varieret program for sæsonen 2018/19, som han mener, der er tale om. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Bent smiler: Teaterprogrammet er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestfyns Teater er klar med deres program for 2018/19-sæsonen. Der er både nyt, klassikere og noget for børn.

Assens: Så er det ganske vist: Programmet er trykt og Vestfyns Teater kan til deres 2018/19-sæson præsentere et teaterstykke i Det Røde Pakhus i Assens for første gang. Det fortæller teaterformand Bent Damsbo om stykket "Flygt", der handler om en flugt til Sverige under Anden Verdenskrig.

- Det er en forestilling, der beskriver flugten over Øresund under krigen. De ville gerne spille i et maritimt miljø. Og hvor pokker var så det? Så fik jeg øje på Det Røde Paktus, siger Bent Damsbo om den ene af i alt 12 forestillinger.

Flere danske stjerneskuespiller dukker op på Vestfyn i løbet af sæsonen - bl.a. Karen-Lise Mynster, Kirsten Olesen, Preben Kristensen, Henrik Lykkegaard og Vigga Bro.

Program Vestfyns Teater 2018/19
25. august: "Flygt".20. september: "Sne".

5. oktober: "Peer Gynt".

11. oktober og 20. marts: "Forehøret over Lucullus"

24. oktober: "Præsidenterne".

7.-8. november: "Takt og tone".

21. november: "Afsporet".

23. januar: "Livet - hvor svært kan det være?"

4. februar: "King Lear".

26. februar: "Kunsten af dø".

12. marts: "Emil fra Lønneberg".

9. april: "Svend, Knud og Valdemar".

Billetsalg starter 10. april. Mere om priser, spillested og anden info om forestillingerne finder du på vestfynsteater.dk.

Hørespil

"Peer Gynt", "King Lear" og "Emil fra Lønneberg" er alle klassikere, selv om "King Lear" er en nyopsætning, forklarer Bent Damsbo.

- Vores bestræbelse er at lave så bredt et udbud som muligt. Det synes vi, det er lykkedes os i år. Jeg er godt tilfreds, fordi der er stor variation. Og fordi, jeg tror på, det er høj kvalitet , siger Bent Damsbo.

- Dvs. at vi både har klassikere på programmet, vi har ny dansk dramatik og vi har noget helt nyt, siger han.

Det nye er bl.a. "Kunsten at død", der er en ordløs performanceforestilling med to klovne. Bent Damsbo kalder dem "professionelle og morsomme".

- Og så har vi "Forhøret over Lucullus", som er en radiobiograf (dvs. et hørespil, red.), hvor man sidder i en mørklagt biografsal og bruger kun ørene, siger Bent Damsbo.

Bent smiler: Teaterprogrammet er klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce