Behandlere går sammen om Skønhedsdag

Ni kvinder fra lokalområdet er gået sammen om at arrangere en Skønhedsdag på Gl. Avernæs. Bagerst fra venstre: Malene Hartung Sørensen, Ane Kirstine Munk Carlsen, Ab Jivadee Sangthong Madsen, Pia Riiskjær og Line Elkjær Teisner. Forreste række fra venstre: Camilla Bjørnø Bukowski, Lykke Streton, Birthe Broe og Tina Kjær. Privatfoto:

Behandlere går sammen om Skønhedsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønheds- og behandlerklinikker i fokus på Gl. Avernæs søndag den 4. marts.

Avernæs: - Jeg gik rundt med en idé om, at det ville være fantastisk, hvis mange af os små, rigtig dygtige behandlere kunne lave noget sammen.

Sådan fortæller Line Elkjær Teisner fra Flemløse.

Hun befinder sig selv i kategorien, idet hun driver klinikken Japansk Lifting fra sin privatbolig på Th. Bangs Vej i Flemløse. Og det er på hendes initiativ, at der kan holdes en Skønhedsdag på Hotel Sinatur Gl. Avernæs søndag den 4. marts.

Line Elkjær Teisner rettede i første gang henvendelse Marlene Hartung Sørensen fra By Malene i Assens, Tina Kjær fra Kjær's Zoneterapi i Flemløse og Lykke Streton fra Aborg Wellness, for at høre, om de var interesseret i den idé.

- Heldigvis syntes de, at det var en super idé, og så har vi sammen arbejdet ud fra det og fået inviteret flere skønne og dygtige behandlere med, forklarer Line Elkjær Teisner.

De medvirker
Marlene Hartung Sørensen fra By Malene, Assens, Lykke Streton fra Aborg Wellness, Aborg, Japansk Lifting, Line Elkjær Teisner, Flemløse, Frisør AB ved Ab Jivadee, Haarby, Assens Fodpleje ved Birte Broe, Assens, Negleteknikeren ved Ane Kirstine Munk Carlsen, Helnæs, Kjær's Zoneterapi ved Tina Kjær, Flemløse og Zoneterapeut ved Pia Riiskjær, Assens.Fotograf Camilla Bjørnø Bukowski fra Cbphoto tager billeder på dagen, og Karina Hummel fra Kræsen i Haarby pynter op.

Supplerer hinanden

På Skønhedsdagen vil behandlerne blandt andet vise, hvordan de kan supplere hinanden i stedet for at opfatte hinanden som konkurrenter.

- Vi er kollegaer og anbefaler hinanden, og da vi alle er små behandlere med egne klinikker, vil vi jo også gerne ses i lokalområdet og gøre opmærksomme på, at vi er her, siger Line Elkjær Teisner.

Søndag den 3. marts har Gl. Avernæs gjort hotellets smukke store sal klar til, at behandlerne kan rykke ind og vise sig frem hele dagen. Der vil også være mulighed for at købe kaffe og kage i den nyistandsatte restaurant.

- Vi er så utrolig heldige, at de 40 pladser, vi havde, blev revet væk på fire dage. Men nu kan vi tilbyde dem, der desværre ikke nåede at få en billet, en "Kom og Kig"-billet, fortæller Line Elkjær Teisner.

Den koster 75 kroner, og for den kan publikum komme og høre et foredrag med grundlæggeren af Danske Ecooking, Tina Søgaard, der går på scenen klokken 12.30. Med billetten i hånden kan publikum desuden nyde lidt vin og snack og gøre brug af tilbud på behandlinger og produkter.

I løbet af dagen trækkes der lod om præmier på indgangsbilletten.

"Kom og Kig"-billetter kan bookes hos Lykke Streton fra Aborg Wellness på telefonnummer 2447 2120.

Behandlere går sammen om Skønhedsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce