Bedre service og tæt dialog


Bedre service og tæt dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VESTFYN: Det konservative byrådsmedlem fra Assens Carsten Hogrefe er ikke alene rede til at stille op til valg til en ny høj- og vestfynsk kommune, men også til regionsvalget.

På andre af de spørgsmål, Fyens Stiftstidende stillede byrådsmedlemmerne i de seks kommuner, lyder Carsten Hogrefes svar:

Først og fremmest skal den nye kommune satse på at leve op til det, der er intentionen med reformen, nemlig at skabe en mere effektiv og bedre service over for borgerne.

De kommunale opgaver skal løses i tæt dialog med borgerne, så vi i respekt for ressourcerne finder de løsninger, der passer til de lokale behov. Kommunen skal være til for borgerne og ikke omvendt.

Man skal ikke alene satse på seks bysamfund, men på flere. Vi ikke skal glemme de landsbysamfund som også udgør en stor del af kommunen.

Vi skal fra politisk hold afveje effektiviteten og støtte de lokale ildsjæle, som skaber udvikling. Dermed kan der skabes "fyrtårne" inden for forskellige områder (kultur, idræt etc.) rundt om i kommunen.

Erhvervslivets udvikling skal understøttes, der hvor det ud fra den overordnede planlægning kan og ønsker at foregå. Nogle vil gerne tæt på motorvejen, medens andre gerne vil tæt på havnen. Under alle omstændigheder bliver infrastrukturen, både for erhvervsliv og borgere som sådan, et væsentligt område at fokusere på, så kommunen kommer til at hænge sammen.

Den administrative del, som er rettet mod borgerne (servicebutikker), skal placeres flere steder, f.eks. de seks steder, hvor de er i dag, så de ikke så mobile borgere (f.eks. børn og ældre) serviceres tæt på bopælen.

Den centrale administrative del derimod, skal placeres et sted, så den bliver effektiv. Hvor det bliver, er ikke afgørende. De borgere, der har brug for kontakt med den centrale forvaltning, enten benytter sig af edb eller er mobile.

Hvad kommunen skal hedde har mest psykologisk betydning, og det overlader jeg trygt til forhandlingsudvalget.

Jeg mener i al beskedenhed, at jeg kan bidrage med hurtigt at få sat gang i udviklingen af den fælles interne kultur der skal sikre, at vi får skabt en sammenhængende kommune. Jeg satser samtidig på at blive valgt ind i det nye regionsråd, da jeg mener, det er vigtigt for udviklingen af vores nye kommune, at vi har så mange som muligt fra vores kommunalbestyrelse repræ-senteret i den nye region.

Bedre service og tæt dialog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce