Beboer frygter sparerunde

Assens Kommune har haft et merforbrug, der skal dækkes ind. Spørgsmålet er så blot, hvor pengene skal findes. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Beboer frygter sparerunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beboer på Bryggervangen i Glamsbjerg advarer om at spare botilbuddet væk.

Glamsbjerg: Et sted i Glamsbjerg mærkes de kommende kommunale besparelser i Assens Kommune snige sig tættere og tættere på.

Erik Hogrebe Hansen, beboer på botilbuddet Bryggervangen i Glamsbjerg med seks lejligheder for mennesker, der er psykisk sårbare, har kontaktet avisen, fordi han frygter, at botilbuddet spares væk. Han har kigget i sparekataloget og kan se, at Bryggervangen figurer et sted som et muligt spareforslag. Assens Kommune har et merforbrug på 67,9 millioner kroner, og pengene skal findes.

- Jeg vil ønske, de vil finde sparekniven de rigtige steder. I stedet for at lade det gå ud over os. Vi er jo de svage i samfundet. Det er nemt at spare på dem, der ligger ned, fortæller han.

- Vi kan ikke bo for os selv. Konsekvensen er sandsynligvis flere indlæggelser og samtaler med psykologer og psykiatere, siger han.

Erik Hogrebe Hansen oplyser, han selv har fået det bedre under sit ophold på botilbuddet.

- Vi er så lidt omkostningstunge. At lukke det vil kun give endnu flere problemer, tilføjer han.

Han forstår heller ikke, det er de to såkaldt "tunge" udvalg, Social og Sundhed og Uddannelse, Børn og Familie, der skal findes flest penge hos.

Erik Hogrebe Hansen foreslår i stedet, skatten kan sættes op.

Beboer frygter sparerunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce