Jordløse: Bankospil i Jordløse giver ikke bare gevinster til de heldige blandt spillets deltagere, også Friskolen i Jordløse og Rideværestedet har vundet på spillelysten.

Poul Jørgensen og Jette Christiansen, der med Jordløse Børnecenters Støtteforening står bag bankospillet hveranden tirsdag, har netop uddelt årets overskud af bankospillet, og det blev 10.000 kroner til den lille friskole og 4500 kroner til Rideværestedet.

Poul Jørgensen og Jette Christiansen købte det tidligere Jordløse Børnecenter af Assens Kommune, da de for et par år siden flyttede fra Assens til Jordløse, deraf navnet på støtteforeningen. De kan selv godt lide at spille banko, og da der ikke var et bankospil at gå til i nærområdet, ja så tog de initiativet til Jordløse Børnecenters Støtteforenings bankospil, som nu med stigende deltagelse arrangeres hver anden tirsdag aften, og det er Friskolen i Jordløse, der velvilligt lægger lokale til. /liw

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.