Bakkefest i smuk natur


Bakkefest i smuk natur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FOLKEFEST: Jordløse Bakker forvandles til festivalplads 7. august
JORDLØSE: - Se, der er en hjort, udbryder Birgitte Parelius, formand for Jordløse Boldklub og arrangør af Bakkefestivalen, da hun viser rundt i de naturskønne omgivelser i Jordløse Bakker. Det er her, den tredje Bakkefestival finder sted den 7. august.

Hjorten hopper forvirret af sted over bakketoppene, tydeligt utilfreds med vores tilstedeværelse. Men den skulle bare vide, hvad der er i vente. Vores beskedne gruppe på 8-10 mand er intet mod det fremmøde, der kan forventes, når festivalen slår portene op om tre ugers tid.

- Vi har ikke tælleapparater, men vi anslår, at der var 700 besøgende sidste år, fortæller Birgitte Parelius.

Ganske godt, set i lyset af at landsbyen Jordløse, inklusiv opland, blot tæller 500-700 mennesker.

Stor lokal opbakning

Det høje besøgstal afspejler den lokale opbakning, som arrangørerne af festivalen mærker.

- Det er kendetegnende ved Jordløse, at der altid er mange, der er klar til at give en hånd med. Det gør det hele lidt lettere, siger Birgitte Parelius.

Ligeledes på sponsorsiden har lokalsamfundet, både i Jordløse og Haarby, bidraget. I alt er der samlet 60.000 kroner ind, og de penge er hovedsageligt brugt på musikprogrammet, som tæller adskillelige navne, såvel lokale som fra andre fynske egne. Fra lokalegnen spiller eksempelvis det altid farverige orkester "Jordløse Gårdmusikanter".

Selv om Bakkefestivalen finder sted samme dag som Sommerrock i Assens er Birgitte Parelius ikke bekymret over det. Til gengæld foruroliger det lunefulde danske sommervejr.

- Jamen, solen skinner den 7. august. Det plejer den altid at gøre, så det gør den igen, siger Birgitte Parelius.

Det må tiden vise om hun får ret i. I hvert fald kan avisens udsendte bekræfte, at festivalen kun kan blive en sand naturoplevelse, og at grillpølserne, som vi fik lov at testsmage, helt klart kan anbefales.

Bakkefest i smuk natur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce