Babyer og forældre ramt af strejken


Babyer og forældre ramt af strejken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere nyfødte end sædvanlig vender tilbage til sygehuset få dage efter fødslen, fordi de ikke trives eller spiser nok. Det er en direkte konsekvens af konflikten, mener ledende sundhedsplejerske i Assens Kommune.

Nybagte forældre og deres spædbørn er blandt dem, der for alvor er kommet til at mærke strejken på sygeplejeområdet.

Flere nyfødte end sædvanligt er vendt tilbage til sygehuset få dage efter hjemkomsten, fordi de ikke trives eller spiser tilstrækkeligt, fortæller den ledende sundhedsplejerske i Assens Kommune Jette Lauring.

Forældrene mangler steder at gå hen med deres spørgsmål og uro, når kutymen er, at mor og barn sendes hjem fra sygehuset fire timer efter fødslen.

13 er gået i strejke

Sundhedsplejerskerne strejker på syvende uge. I Assens Kommune normalt er sytten sundhedsplejersker i sving, har man siden konflikten startede måttet klare sig med et nødberedskab bestående af fire, som er tjenestemandsansatte og derfor ikke strejker, og den ledende sundhedsplejerske.

Nødberedskabet betyder, at alle nyfødte får et enkelt besøg.

Desuden holder sundhedsplejerskerne telefonerne åbne hver dag fra klokken 8 til klokken 9.

Men de rykker kun ud til uopsættelige og særlige behov.

Alle de aftalte besøg er fortsat aflyst både i hjemmene og på skolerne, så også her ventes et større opsamlingsarbejde, den dag konflikten er overstået.

Babyer og forældre ramt af strejken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce