Bågø mangler lystsejlere


Bågø mangler lystsejlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BÅGØ: Sommerens udstilling i Bågø Fyr får mange roser af de besøgende. Men desværre er der ikke så mange af de sidste, erkender formanden for fyrets venner, Kurt Thomsen.

- Indtil nu har der været ca. 600 gæster, fordi den dårlige sommer har holdt turister og lystsejlere borte fra øen.

- På nuværende tidspunkt af sæsonen ligger antallet af lystsejlere på en tredjedel af gennemsnittet, oplyser familien Nielsen, der står for opkrævningen af havnepenge:

- Sidste år var et af de gode med besøg af 2340 både. I de ringeste år har tallet været nede på 1600-1700. I år kan en rigtig god august-september dog stadig nå at rette op på det hele. Vi er derfor stadig optimister. Allerede i sidste uge kunne vi i øvrigt tre dage i træk melde alt optaget med 45-46 både i havnen.

Kurt Thomsen sætter også sin lid til fint vejr i den kommende måned: - Men publikum får dog en ny lejlighed til at besøge udstillingen næste sommer. Den har nemlig være så dyr, at vi lader den løbe over to sæsoner.

Temaet er Fyrenes David og Goliath og hentyder til, at det lille Bågø Fyr indvendig rummer en plancheudstilling om det kæmpestore franske fyrtårn Phare de Cardouan. I år lukker fyret 1. september.

Bågø mangler lystsejlere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce