Autocamperforening: Campingpladserne er på nakken af os

Christian Skytte Blaabjerg har taget billeder af flere autocampere på Assens Marina, fordi han ikke mener, marinaen overholder regler om, at der ikke må sættes telte op eller camperes på området. Foto: Christian Skytte Blaabjerg

Autocamperforening: Campingpladserne er på nakken af os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Norup, formand for Dansk Autocamper Forening, mener, campingpladserne har været på nakken af autocamperne de seneste år. Men autocampisterne vil gerne ind på campingpladserne, hvis de tilgodeser dem, lyder det.

En enlig svale. Sådan beskriver Dansk Autocamper Forenings formand, Anne Norup, det opsatte telt på Assens Marina, der har skabt strid mellem marinaen og campingpladsen.

- Jeg kan godt se, det er et problem, hvis autocampister slår et telt op, men det er ikke noget, der er udbredt. Det er ikke noget, jeg har hørt om før, siger hun.

Formanden forstår ikke campingchefens udtalelse om, at han er nødt til at råbe op, fordi konsekvensen kan blive, at der på sigt bliver plastret til med autocamperpladser, fordi det er billigere at holde der end på en campingplads.

- Campingpladserne har været meget på nakken af autocampere de sidste år. Det er som om, det bare tager til. De vil gerne have autocamperne ind på campingpladserne, men jo mere de råber op om det, jo mere trækker vi den anden vej, siger hun.

- Som at holde pause

Anne Norup tilføjer, at der omvendt efterhånden er en del campingpladser, som har lavet autocamperpladser, hvor man kan holde udenfor pladsen til en god pris uden adgang til faciliteterne. Den slags tiltag hilser hun velkommen.

- Vi vil gerne komme, hvis de tilgodeser os. Men der er ingen grund til at gå ind og betale for noget, vi selv har med, siger Anne Norup.

Hun mener ligesom havnelederen, at autocampisterne godt må have borde og stole stående på en almindelig autocamperplads over længere tid, hvis de har lyst.

- De må også godt tage en makise ud, det betragtes som at holde pause. I en almindelig personbil må du også godt tage havestole ud for at holde pause, siger hun.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Dansk Camping Union eller Dk-Camp.

Autocamperforening: Campingpladserne er på nakken af os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce