Fra 2. januar kan man igen købe frisk bagerbrød i Aarup

Aarup: Dejen vil være slået op på bageriet i Assens, men brød og boller bliver bagt på stedet i Aarup, når bagermester Brian Myntmann, Assens Bageri, fra 2. januar åbner døren til bagerudsalget Brødkrummen på hjørnet af Bredgade og Korsgade, hvor Retrobird tidligere lå.

Det sker kun få måneder efter, at Patrick Helm efter to år opgave at drive det sidste bageri i Aarup.

Men Brian Myntmann tror på projektet.

- Jeg tror godt, man kan lave en fornuftig forretning i Aarup, fastslår han. Han lægger ikke skjul på, at konkurrencen fra stadigt flere supermarkeder, der også tilbyder friskbagte brød og kager, kan mærkes.

- Vi kan mærke konkurrencen, men der er stadig nogle, der gerne vil betale for kvalitet, og jeg tror, det med discount vil vende på et tidspunkt, siger han.

I bageriet vil det betyde ansættelse af en svend mere, mens der i forretningen i Aarup bliver brug for "halvanden dame" og 8-10 unge til at passe åbningstiderne.

Brian Myntmann har drevet bageri i Assens siden 1999. I 2010 overtog han et bageri i Ejby, som han dog solgte igen få år senere. I nogen tid har han også solgt sine produkter fra Superbrugsen i Assens, men det ophører han med nu.

- Huslejen er for dyr, det er ikke en god forretning. Jeg vil hellere konkurrere med en anden end stjæle fra mig selv, siger han.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.