Assens skal matche jobsøgende med firmaer

Dan Gørtz. Arkivfoto

Assens skal matche jobsøgende med firmaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I år er det blevet Assens Kommunes tur til at stå for Job- og Erhvervsmessen

Odense: For tredje år i træk afholder de fynske jobcentre og a-kasser i fællesskab Job- og Erhvervsmessen, hvor virksomheder, uddannelsesinstitutioner og jobsøgende kan møde hinanden ansigt til ansigt.

I år er Assens Kommune tovholder på messen sammen med Middelfart Kommune. Det går på skift mellem de fynske kommuner fra år til år.

Arrangementet, som finder sted den 10. september i Odense Congress Center, er noget, som formand for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Assens Kommune, Dan Gørtz (V), ser frem til, da der igen i år deltager masser af virksomheder på messen.

- Det er en glimrende chance for de fynske virksomheder for at møde jobsøgende, hvilket vi som medarrangører synes er vigtigt at være katalysator for, siger Dan Gørtz.

Har stor betydning

Sidste år besøgte flere end 6000 personer messen, og næsten 150 virksomheder og 30 uddannelsesinstitutioner deltog for at møde de jobsøgende.

Formanden for Erhvervs- og Beskæftigelsesudvalget i Assens Kommune er da heller ikke i tvivl om, at messen har sin berettigelse.

- Det har altid en større betydning at kunne møde nogen fysisk frem for, at alt foregår digitalt. Derfor mener jeg, at det er et godt redskab til at matche jobsøgende med virksomheder, der mangler arbejdskraft, siger Dan Gørtz og fortsætter:

- Det skulle også gerne betyde, at flere virksomheder i Assens Kommune finder interesse for det, nu hvor vi har ansvaret for det.

Stadig muligt at melde til

Hvis man som virksomhed ikke har fået meldt sig til, skal man ikke ærgre sig. For det er stadig muligt at komme og hapse de jobsøgende.

- Man kan også møde op som arbejdsgiver, uden at have en stand, så hvis man ikke har fået meldt sig til, vil det stadig være muligt at møde op og tage en snak med de jobsøgende. Samtidig kan virksomhederne finde ud af, om de skal komme igen næste år.

Mere information om messen på www.jobmessefyn.dk, hvor det er muligt at se en komplet liste over alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner, som har meldt deres ankomst. (claje)

Assens skal matche jobsøgende med firmaer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce