Assens har brug for positiv retorik

Dan Gørtz, formand for Miljø, Teknik og Plan. Foto: Kasper Andersen KAFOTO

Assens har brug for positiv retorik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Assens Købstad, der som Assens Kommune også barsler med en udviklingsplan, bliver inviteret med på workshop, lover formand Dan Gørtz (V).

- Der er blevet lavet planer for Assens før. Hvad vil I gøre for, at der nu også sker noget?

- Vi må pege på, at vi tidligt i forløbet skal have omsat nogle af de kommunale arealer - solgt dem til investorer. Det er vigtigt, at vi tager den del alvorligt og løbende får aktiveret nogle penge. Investeringsmulighederne er gode, hvis man har tålmodig kapital.

- Er det vigtigere at investere i Assens end i centerbyerne, som der også er lavet eller skal laves planer for?

- Det er vigtigere at bruge en positiv retorik i forhold til Assens, end det er for Aarup, som man får øje på af sig selv på grund af nærheden til motorvejen og jernbanen.

- Foreningen Assens Købstad har også sagt, at den er på vej med en udviklingsplan for Assens, som den vil præsentere for kommune og politikere. Pakker I bare den ind i kommunalt papir?

- Det er en proces, de vil starte. Selvfølgelig vil vi være lydhøre, men det er også personer, der har deres syn på tingene. Vi skal som politikere repræsentere den brede masse og finde den balance, der tager hensyn til alle. Der er nok ikke så mange måder at gøre det på. Assens har de potentialer, den har, og det skal tales op. I stedet for at sige, at den har vandet på den ene side, og at der er langt til Odense, skal vi sige, der er kun 45 kilometer til Odense og bruge vandet positivt.

- Vil Assens Købstad blive inviteret til de planlagte workshops?

- Jeg er ret sikker på, at Assens Købstad kommer til at stå med tydelige bogstaver på deltagerlisten.

Assens har brug for positiv retorik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce