Assens-bryggeri hælder whisky i juleøllet


Assens-bryggeri hælder whisky i juleøllet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brygmester Christoph Behnke fra Bryggeriet Vestfyen fortsætter med at eksperimentere med opskrifterne

Inden længe sender Bryggeriet Vestfyen sin kendte Willemoes Jul i handlen.

Og Assens-bryggeriet fortsætter med at eksperimentere med opskrifterne til den populære juleøl, der i år brygges for ottende gang.

Sidste år brød man med den selvskabte tradition og afveg fra julebrygsnormen, da man bryggede en Indian Pale Ale i stedet for som de tidligere seks år at brygge en Barley Wine.

Og i år er der nye overraskelser på vej.

Brygmester Christoph Behnke har valgt at forsætte sin vej væk fra den tidligere barley wine-rille og har i stedet brygget en baltisk porter med smag af kaffe, mørk chokolade, lakrids og mørke frugter.

Willemoes Jul 2013 er desuden langtidslagret på mellemristet egetræ og til sidst tilsat en single malt whisky fra distilleriet Glen Dronach, der er placeret i det skotske højland lidt nordvest for Aberdeen.

- Whiskyen dominerer på ingen måde smagen. Den tilfører blot et ekstra twist og er samtidig med til at fremhæve øllens frugtagtige noter, siger brygmesteren.

Brygmester Christoph Behnke.
Brygmester Christoph Behnke.
Foto: Nils Svalebøg

Assens-bryggeri hælder whisky i juleøllet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce