Superbrugsen Assens og Assens Bageri har forlænget samarbejdet, så det er bagerens brød og kager, der fortsat sælges i brugsen.

Assens: Det vil fortsat være brød og kager fra Assens Bageri, som er at finde i bageriudsalget i Superbrugsen i Assens.

Bagermester Brian Myntman og Superbrugsen har nemlig forlænget samarbejdet, fortæller brugsuddeler Martin Frost Jørgensen.

- Jeg er glad for det. Det er dejligt, at vi fortsætter det gode samarbejde. Det kører uændret, siger Martin Frost Jørgensen, der mener, at det er med til at trække kunder til supermarkedet på Sdr. Ringvej i Assens.

- Det er en kundeskabende aktivitet. Vi kan mærke, at det giver noget mere, at det er bageren. Det er en helt anden kvalitet i forhold til, hvad vi selv kan levere med bake off.

- Det sætter kunderne pris på, siger Martin Frost Jørgensen.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.