Asfalten skal fræses af: Mandagstrafikken mellem Gummerup og Haarby rammes

Det er her på denne strækning på Faaborgvej mellem Gummerup og Haarby, at der mandag vil være et stort vejarbejde. Grafik: Assens Kommune

Asfalten skal fræses af: Mandagstrafikken mellem Gummerup og Haarby rammes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mandag er der et stort asfaltarbejde mellem Gummerup og Haarby. Det vil give trafikale udfordringer.

Gummerup: Hvis du er vant til at køre ad Faaborgvej, der bliver til Linien, mellem Gummerup og Haarby, skal du nok finde en anden vej på mandag.

For mandag skal der nemlig laves et større asfaltarbejde, og det vil få indflydelse på trafikken, meddeler Assens Kommune.

Det sker i forbindelse med arbejdet med at etablere cykelsti, som allerede i gang. Der bliver sat lysregulering op, mens asfaltarbejdet er i gang.

Det fortæller Fredy Nielsen, driftsleder på Entreprenørgården.

- Der skal ændres på vejprofilen på strækningen. I forbindelse med cykelsti-arbejdet bliver vejen forskudt, og det vil sige, at der skal ændres på belægningen, så faldet på vejen kommer til at gå til den rigtige side. Det vil sige, at der skal fræses et stort stykke af midt på vejen, og så skal der rettes op og lægges ny asfalt på. Så det er lige midt på vejen, der skal køres med de store asfaltmaskiner, siger han.

I dag er vejprofilen nærmest som en tagryg, men skal i stedet have ensidigt fald.

Færdig mandag

Det er strækningen fra Faaborgvej 116 til 126, hvor asfalten skal fræses op, og det kan ikke undgå at genere bilister.

- Der vil blive sådan, at man kan køre forbi med forsigtighed. Selvfølgelig med rødt og grønt lys. Der er lysregulering. Men qua at det er en temmelig lang strækning, kan det godt være, det bliver lidt besværligt at komme forbi, siger Freddy Nielsen, der derfor anbefaler, man kører en anden vej.

- Det er ærgerligt at sidde i en grusom masse trafik og komme til at holde i kø i 10-15 minutter, hvis man lige så godt kunne køre en anden vej. Hvis man skal til Haarby, kan man jo køre udenom. Det er ikke en ret stor omvej.

Hvis alt går vel, bliver arbejdet afsluttet mandag. Ellers senest tirsdag formiddag.

- Vi satser på én dag, så vi sætter alle ressourcer ind på at få det løst på en dag. Så kan der stadigvæk senere være asfalt-arbejde derude, men det vil være meget lettere at håndtere.

Arbejdet med cykelstien ventes afsluttet i løbet af en måned.

Asfalten skal fræses af: Mandagstrafikken mellem Gummerup og Haarby rammes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce