Arven fra "gamle Assens"


Arven fra "gamle Assens"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ak ja! Der er intet nyt under solen, heller ikke når man læser om indeklima-problemerne på biblioteket, for desværre har den nye kommune måttet overtage flere af den slags efterladenskaber, ikke alene fra Assens, men også fra nogle af de andre tidligere kommuner.

Jeg er selv fast kunde på biblioteket, men da det jo ikke er så længe, de enkelte besøg varer, har jeg ikke mærket noget særligt til problemerne. Men nu det er nævnt, så i den kolde årstid har jeg da nogen gange oplevet det med kulde og træk.

Føler virkelig med de flinke bibliotekarer, for noget som dette burde man ikke "opleve" her i 2008, hverken på en offentlig eller en privat virksomhed.

Det er nævnt, at ingen har taget hånd om problemerne, men det har afdelingsleder Sonja Jensen da gjort, da hun i 2006 bad kommunen om en undersøgelse, men fik så blot at vide, at pengene til noget sådant måtte hun selv finde.

Et typisk "Christiansborg-svar", eller her kan vi også kalde det et typisk "gamle Assens"-svar, for mon ikke de fleste mener, at problemer, som omfatter noget så vigtigt som arbejdsmiljøet, skal være noget, kommunen tager sig af centralt, og ikke blot overlader til de enkelte afdelinger?

Og at vores borgmester, som kommer fra Tommerup, ikke har vidst noget om dette før nu, er da så absolut forståeligt, men at kulturudvalgsformanden, som tidligere borgmester i Assens, påstår, at han heller ikke kender til problemet - mon så ikke der er mange borgere, som kunne have "specielle" kommentarer til det?

Håber der snarest bliver gjort noget ved det, og at man ikke bruger som undskyldning, at måske skal biblioteket flyttes i træladen eller på Tobaksgården, for så håber jeg da, at Arbejdstilsynet kommer på banen igen!

Som nævnt er der meget, den nye kommune har fået "fornøjelsen" af at overtage fra de tidligere.

Arven fra "gamle Assens"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce