Arenaen fyldes med gymnastik

Der bliver vist både spring- og rytmisk gymnastik, når Assens Gymnastikforening holder opvisningsstævne i Arena Assens. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Arenaen fyldes med gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens Gymnastikforening fylder, sammen med DGI Fyn, Arena Assens med gymnastik ved et stort opvisningsstævne 24. marts.

Assens: Hvor mange gange skal man gentage en succes, før det er en tradition?

I Assens Gymnastikforening mener man tre.

I år er tredje gang, gymnastikforeningen i samarbejde med DGI Fyn er vært for et stort opvisningsstævne. Det finder sted i Arena Assens lørdag 24. marts.

- Det er tredje gang, så det er blevet en tradition, siger Vibeke Madsen, som er stævneleder sammen med Mauro Holst.

Instruktører fra forskellige gymnastikhold under DGI Fyn har kunnet melde sig til stævnet, og det har mange benyttet sig af.

- Der kommer cirka 1100 gymnaster på gulvet i løbet af dagen. De er fordelt på 27 hold, og de kommer fra hele Fyn. Vi er så heldige, at der er ikke mindre end seks efterskolehold, et mini-rephold og mange andre hold, som har meldt sig til.

- Vi har gymnaster fra 0. klasse til voksne. Der kommer blandt andet et hold på 65 kvinder i alderen 25-60. Det er et supergodt program, og det bliver en rigtig god dag, fortæller Vibeke Madsen.

Også søndag

Derfor bliver der godt gang i den i Arena Assens, hvor gymnastikforeningen har beslaglagt på alle lokaler i weekenden.

Gymnastikken fortsætter søndag 25. marts kl. 12, hvor Assens Gymnastikforenings egne hold viser, hvad de kan.

- Vi har nogle gode store børnehold, og vi har også inviteret DGI Fyns juniorhold med, så vores unge har nogle at se op til, fortæller Vibeke Madsen.

Lørdagens program starter kl. 9 og varer til 18. Det koster 50 kroner for alle fra 18 år og opefter at få adgang til opvisningen lørdag.

Arenaen fyldes med gymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce