Arbejdstilsynet må vente


Arbejdstilsynet må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: I Arbejdstilsynet venter man. Og venter lidt længere. For Fyns Politi har stadig ikke fået sendt redegørelsen over de afhøringer, som ordensmagten har lavet i Fugleviglund-sagen.

Her blev 19-årige Emil Eriksen alvorligt forbrændt, da han satte ild til et bål, der forinden var overhældt med benzin. Det foregik under noget havearbejde den 7. maj, som han sammen med en flok andre elever fra Fugleviglund Produktionshøjskole lavede hjemme hos en lærer fra skolen.

Men dermed er sagen langtfra lukket. For en måneds tid siden blev det nemlig besluttet, at politiet skulle afhøre de mennesker, der var med i haven. Emil Eriksen har nemlig fortalt, at han blev bedt om at sætte ild til bålet, hvorimod læreren mener, at Emil Eriksen tændte ilden på eget initiativ.

Emil Eriksen, de fire andre elever, der også var på arbejde i haven, og læreren er blevet afhørt - og så er vi tilbage ved Arbejdstilsynet igen, for her undrer man sig over, at der endnu ingen post har været fra Fyns Politi. Men det er der en rigtig god grund til, mener landbetjent i Vissenbjerg, Kurt Petersen, som har stået for afhøringerne.

- Jeg har travlt. Der er politisager, der ligger i både to og tre år, og den her har kun ligget i to-tre uger. Jeg har også meget andet at lave, siger Kurt Petersen.

Det eneste, han mangler, er at skrive redegørelsen ned på papir og sende den af sted til Arbejdstilsynet, forklarer han. Men han ved endnu ikke, hvornår det sker.

Ingen regler overtrådt

Hans konklusion om hændelsesforløbet i haven er dog klar.

- Det er politiets skøn, at der ikke er overtrådt nogle arbejdsmiljøregler, men det er Arbejdstilsynet, der skal vurdere det, siger Kurt Petersen.

Mere ønsker han ikke at uddybe den konkrete sag i avisen.

Og den vurdering, ja, den venter Arbejdstilsynet altså stadig på at modtage.

Arbejdstilsynet må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce