Butiksliv

Skønhed på naturlig basis hos Beauty Hirsch i Aarup. Her er ingen kunstige negle og vipper.

Aarup: Hvis du vil have lange, kunstige negle eller extensions på dine egne øjenvipper, så skal du ikke gå til Anne Sophie Hirsch, nyuddannet kosmetolog, der netop har åbnet salon på Bredgade 39 i Aarup med det trendy navn Beauty by Hirsch.

- Jeg vil ikke ødelægge det naturlige, slår Anne Sophie Hirsch fast. Lash lift, som er et permanent udadvendt buk af dine egne øjenvipper, som får dem til at se ud af meget mere, laver hun dog gerne.

- Mange tror, at de har meget korte vipper, men det er bare fordi de på skandinaver tit står ligeud, forklarer hun. Et opadvendt buk kan overbevise dem om, at de er endog meget lange.

Anne Sophie, der er 26 år gammel, har boet hele sit liv i Aarup. Så hun var ikke i tvivl om, at det også var her, hun skulle have sin forretning, da hun afsluttede sin uddannelse hos Heidi Sommer i Odense. Og den første uge gik over forventning, fortalte hun, da Lokalavisen kom forbi.

- Det er er nok en fordel, at jeg ikke er fuldstændig ukendt, siger hun, der også kan konstatere, at Facebook er god og gratis reklame.

Kalenderen er fortsat godt booket op. Det er ikke dårligt at starte i den branche lige op til konfirmationssæsonen.

Skal tåneglene have en tur, inden det bliver sandaltid, eller har du bare lyst til en gang selvforkælelse, kan du træffe Anne Sophie Hirsch mellem klokken 10 og 18 tirsdag og torsdag, mellem klokken 12 og 20 om onsdagen og lørdag i de lige uger fra klokken 9 til 14. I særlige tilfælde kan hun også rykke ud uden for de nævnte tider.

 

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.