Amfetamin fundet i piges skoletaske


Amfetamin fundet i piges skoletaske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En efterladt taske viste sig at gemme på amfetamin

BRYLLE: Der er fundet en efterladt taske i nærheden af hallen i Brylle, og den har vist sig at tilhøre en elev fra skolen på den anden side af vejen.

Det er dog ikke helt uden problemer at være ejer af den taske, for da den blev fundet, indeholdt den andet og mere end skolebøger og penalhus. Der blev nemlig også fundet stoffet amfetamin i tasken.

- Det er dog uvist, hvordan det er havnet i elevens taske, siger landbetjent Erik Nielsen fra Tommerup.

- Ejeren efterlod tasken ved boldbanerne, mens hun lige skulle et ærinde, og hun ved ikke noget om, hvordan amfetaminen er endt i hendes taske, forklarer han.

- Jeg har gjort mig store anstrengelser for at finde ud af det, for jeg synes, det er skræmmende at finde sådan noget, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde ud af, hvem der kan have lagt det i tasken.

Fundet blev gjort torsdag i sidste uge, da den efterladte taske blev indleveret på skolens kontor.

Ingen handel på skolen

Da personalet åbnede tasken for at finde ud af, hvem ejeren var, fandt de noget, der så mistænkeligt ud, fortæller SSP-konsulent John Nielsen.

- Da de på skolen ser, at der ligger noget i tasken, som ligner narko, ringer de til mig for at få hjælp, siger han.

- Jeg tilkalder politiet, så vi kan få lavet en prøve af det. Det viste sig at være amfetamin.

På trods af fundet af de cirka to gram amfetamin er der ikke grund til at tro, at der bliver handlet narko på skolen, mener SSP-konsulenten.

- Der er stoffer i Brylle, men det er ikke i et omfang, der er værre end andre steder. Og der er ikke tale om, at der sker handel på skolen, men sagen er bekymrende, fordi dem, der er kommet i nærheden af det, er så unge, siger John Nielsen.

Forældremøde onsdag

For første gang har politiet og SSP-konsulenten været ude på Brylle Skole for at tale med eleverne om narko. De ældste elever på skolen går i 7. klasse.

- Det er en undtagelse, at vi taler om stoffer med så unge elever. Det er måske sket før med enkelte elever, men jeg har aldrig oplevet før, at vi har været nødt til at orientere en hel klasse, fortæller John Nielsen.

Skolens leder, Trine Traun, fortæller, at skolen vil indkalde alle elevernes forældre til møde på onsdag.

- Vi vil holde et forældremøde, hvor politi, SSP og jeg vil besvare spørgsmål og prøve at forklare, at det er et enkeltstående tilfælde. Vi ser med stor alvor på sagen og tager hånd om den, siger hun.

- Jeg har det virkelig skidt med sagen og synes, den er alvorlig.

Trine Traun understreger, at ingen andre elever end taskens ejermand har været indblandet i sagen.

Amfetamin fundet i piges skoletaske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce