Assens: Temperaturen er for høj på biblioteket i Korsvangcentret i Assens.

Det viser en måling, som biblioteket har foretaget, fordi luften i biblioteket var tung, og personalet døjede med hovedpine, og bibliotekets brugere havde en oplevelse af, at der var indelukket.

- Målingerne viser et ret entydigt billede, og resultaterne taler sit tydelige sprog. Der er ikke noget at diskutere. Det er nu dokumenteret, at der er for høje temperaturer, siger John Erik Petersen, der er leder af de seks biblioteker i Assens Kommune.

Eksempelvis viser målingerne fra en uge august sidste år, at temperaturen indendørs i det store bibliotekslokale på intet tidspunkt var lavere end 25 grader.

På samme dage kunne temperaturen udenfor ikke snige sig op over 25 grader.

Dermed har der været for varmt på biblioteket, der nu kan se frem til at få et påbud fra Arbejdstilsynet. Tilsynet har i hvert fald allerede varslet, at et sådant er på vej til Assens Kommune, som biblioteket hører under.

Læs mere i Fyens Stiftstidende torsdag

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.