Alice har altid malet

Alice Tagge Olesen ved et maleri, som hendes datter Carina tidligere har haft hængende på væggen. Alice Tagge Olesen udstiller i Mediehuset i Assens de næste måneder.
Foto: Søren Plovgaard

Alice har altid malet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alice Tagge Olesen fra Assens blev allerede grebet af at tegne og male, da hun var otte år

Assens: Alice Tagge Olesen er de næste måneder aktuel med en maleriudstilling i Mediehuset i Østergade 78 i Assens.

Den 72-årige asseneser, der bor på Præstevænget, har haft maleriet som en fast ledsager, siden hun var otte år.

- Dengang boede jeg i en ejendom i Dalum. Her boede i kælderen en maler, og en dag jeg var syg, gik jeg ned og besøgte ham. Han viste mig en æske farver, og jeg fik lov til at prøve at tegne, fortæller Alice Tagge Olesen om sin tidlige interesse for maleriet.

Hun har siden taget malerkurser hos Alexander Thieme på Helnæs og i Ebberup hos maleren Georg Ernst, hvor hun lærte at male med oliefarver.

Hun maler billeder med både tusch, akvarel og akryl.

Alice Tagge Olsen har udstillet flere steder på Fyn. Sidste år medvirkede hun for tredje år i træk sammen flere andre kunstnere i en udstilling i den gamle badmintonhal i Plums Gård i Assens, og Alice Tagge Olesen deltog også med en udstilling i forbindelse med Æblefestivalen.

- Mine motiver kan være alt lige fra abstrakt til portrætter, dyr og landskaber, siger Alice Tagge Olesen, hvis malerier altså kan ses hen over vinteren i Mediehuset i Assens.

Alice har altid malet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce