Assens: Aktive Seniorer Assens kommer i efteråret til at leve flot op til sit navn. Der er nemlig rig mulighed for at deltage i en hel masse aktiviteter.

Man kan blandt andet spille badminton, lave seniorgymnastik, tage med på travetur, lave mad eller spille kort i foreningen, der er forholdsvis ung.

- Ved nytår blev de to foreninger Aktive Ældre og Senior- og Efterlønsklubben slået sammen til Aktive Seniorer Assens, og vi har nu omkring 250 medlemmer, fortæller Lis Brandt Sørensen, der er næstformand i den nye forenings bestyrelse.

Aktive Seniorer Assens

Aktive Seniorer Assens tilbyder i efteråret følgende hold:Skydning, mandag fra kl. 10 i skytteforening eller Arena Assens

Kortspil, mandag fra kl. 13.30 på Granly

Badminton, mandag fra kl. 16-17 i Arena Assens

Traveture (i et tempo, hvor alle kan være med), tirsdag fra kl. 9.45, mødested Rema 1000, Assens

Seniordans, tirsdag fra kl. 10-12 i Arena Assens

Madlavning, første tirsdag i måneden fra kl. 17-21 på Assensskolen

Seniorgymnastik, torsdag fra kl. 9.30-10.30

Petanque, fredag fra kl. 10 i Skovanlægget

Banko, første fredag i måneden fra kl. 14 på Granly

Præmie-ligeud, anden fredag i måneden fra kl. 13 på Granly

De forskellige hold begynder efterårssæsonen i starten af september.

- Vi er omkring 60, der deltager i seniorgymnastik. Vi har folk med, der er over 90 år gamle. Vi kan næsten ikke være i salen, hvis vi alle er der, siger Lis Brandt Sørensen og fortsætter:

- Men vi er omkring 50 hver gang, og jeg synes, det er flot, at vi kan samle så mange mennesker, siger hun og lægger i skjul på, at der er plads til flere.

 Det gælder også på de andre hold. Som for eksempel seniordans, hvor man ikke behøver at holde sig væk, blot fordi man ikke har en dansepartner med.

- Vi danser i arenaen (Arena Assens, red.), og der er ikke så mange mænd med. Så vi laver blå og røde hold, hvor vi danser med hinanden på kryds og tværs. Vi danser meget linedans blandet med lidt folkedans. Så vi bytter partner hele tiden, forklarer Lis Brandt Sørensen, der ser frem til efteråret.

- Vi er spændte på at se, hvor mange melder sig til. Hidtil er det gået fint, men vi havde i foråret ikke en plan for aktiviteter, fordi vi først skulle se, hvor mange mennesker vi havde at gøre med i den nye forening. Det ved vi nu, siger Lis Brandt Sørensen.

Hvis man vil vide mere, kan man henvende sig hos Lis Brandt Sørensen, telefon 4250 0846, eller formand Anita Fjerbæk, telefon 6178 0119.

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.