Aktiv week-end for tyve


Aktiv week-end for tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere indbrud har plaget flere adresser i weekenden

Den overståede weekend var en aktiv tyve-weekend.

Således fortæller lokalpolitiet i Assens, der har været flere indbrud og tyverier begået af skumle personer rundt omkring i storkommunen.

I Vissenbjerg var en lovbryder inde i en beboelse på Vestervang søndag. Personen gennemrodede adressen, der er endnu ikke overblik over, hvad der eventuelt er snuppet, oplyser ordensmagten.

I Aarup var tyve forbi en virksomhed kort efter midnat fredag. Her blev der knust en rude med en sten eller flise, men så gik alarmen. Vurderingen er indtil videre, at en nøgle til et pengeskab er stjålet inden vagtværnet kom.

Også i Aarup, oplevede en person på Stationsvej i et pizzeria, at en anden person stjal vedkommendes pung indeholdende 1800 kroner og diverse kort. Det var fredag aften. Pengene og kortene var i en taske, offeret bar.

I Glamsbjerg har tyve været på uretmæssigt besøg i et hus på Skovbrynet. En rude blev knust og smykker og pas forsvandt. Ligesom tyve begik indbrud i en beboelse på Gyvelvænget mellem lørdag og søndag. Værktøj, en fladskærm, kontanter og en gps forsvandt sammen med tyven. På Egevej - mellem lørdag og søndag - rodede en person rundt i en skuffe i et hus, efter vedkommende havde skaffet sig adgang. Skabene blev derudover gennemrodet, så er der ikke overblik endnu over, hvad der eventuelt er taget med.

I Haarby var en ugleset person på Skovkrogen inde i en beboelse for at stjæle læbestift og et ekkolod samt overtøj. Indbruddet er formentlig sket i weekenden.

Og i Assens ...

På Duevænget i Assens har ukendte personer søndag været inde i et hus ved at lirke et vindue op. Der er ikke overblik over, om der er taget noget med.

På Fuglebakken, også i Assens, gik en alarm fra en beboelse søndag eftermiddag. Her tog tyven smykker.

Ligeledes i Assens, på Årøvænget, røg en værdiboks, smykker, ure, ringe og et kamera med "i købet" samt tre, bærbare pc'ere af mærket Lenovo.

På Egholmvænget i Assens blev et soveværelsesvindue søndag brudt op. Her tog tyven en sparebøsse.

Aktiv week-end for tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce