Aksel Greve Hansen hædret med sølvnål

Det var med slet skjult stolthed at en bevæget Aksel Greve Hansen modtog et sølvemblem af DBU Fyns formand, Bjarne Christensen, for lang og tro tjeneste i fodboldens tegn. Foto: Lars Bæk, AFC

Aksel Greve Hansen hædret med sølvnål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved generalforsamlingen i Assens FC i sidste uge trissede Aksel Greve som så mange gange før ind i klubhuset.

Han var ganske uvidende om, at han senere på aftenen ville få en hovedrolle, som han gennem de sidste mange år har gjort sig fortjent til.

Aksel Greve stammer egentlig fra Ebberup, men fodbold på højere niveau lokkede i starten af 1960'erne angriberen til Assens.

Som førsteholdsspiller på klubbens hold i Fynsserien, Danmarksserien, 4. division og 3. division blev han hvert år som regel hædret for topscorerværdigheden.

Da den aktive førsteholdskarriere blomstrede af, blev Aksel Greve bestyrelsesmedlem og ungdomstræner gennem en meget lang årrække. Desuden ydede han en kæmpe indsats ved Perlefester og Willemoesfester, der skaffede AFC tusindvis af kroner.

I 1978 blev Aksel Greve holdleder for klubbens Oldboys- og Grand Old Masters-hold, og det er han såmænd stadig her 40 sæsoner senere.

Aksel Greve er i dag æresmedlem af Assens FC og speaker til klubbens førsteholdskampe.

Aksel Greve var tydeligt bevæget, da formanden for DBU Fyn, Bjarne Christensen, overrakte ham sølvemblemet som synligt bevis på lang og tro tjeneste i fodboldens og Assens FC's verden. SEERUP

Aksel Greve Hansen hædret med sølvnål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce