Aftenåbent uden fodslag


Aftenåbent uden fodslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP ST.: Når der i morgen er længe åbent i butikkerne i Tommerup St., sker det på opfordring fra handelsstandsforeningens bestyrelse til alle medlemmerne.

Og der er tilsyneladende fuld opbakning, men mere fællesskab er der ikke over torsdagen.

- Vi har hver vores annonce og stiller os måske op på gaden med gode tilbud, siger Peter Lund.

Bag de ekstraordinære aktiviteter står alene Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik, Farmors Biks, på torvet. Forretningen har indkøbt et telt og allieret sig med Tommerup Boldklub, der sørger for, at der kan langes pølser og drikkevarer over disken. For børnene er der hoppeborg, og medlemmer af MC Højfyn viser deres maskiner. Der bliver desuden lejlighed til en forpremiere med det lokale band Bad Habits, der ellers skulle have sin debut på Gelsted Kræmmermarked, og så sælges alt tøj til halv pris.

- Alt skal jo ikke stoppe, fordi kommunerne er lagt sammen. De andre syntes, det var fint, og vi har jo et torv, som skal bruges, siger Jytte Phillip, der er leder af Farmors Biks, og har det fint med, at butikken står alene bag det initiativ.

- Jeg ved ikke, om aktiviteter er med til at tiltrække folk. Men det er et godt initiativ, siger Peter Lund og bemærker, at man på grund af busserne gennem byen ikke længere bare kan spærre gaden af.

Aftenåbent uden fodslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce