ASABO fester i westernstil


ASABO fester i westernstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: Cowboyhatte og rygende seksløbere bliver der nok masser af i den østlige del af Assens i næste uge.

På ASABO er der lige nu travlt med forberedelserne til Fyns største og hyggeligste festival for udviklingshæmmede. På forhånd er solgt så mange billetter, at man forventer at se omkring 1000 deltagere fra Fyn og fra resten af landet på hver af de to festivaldage tirsdag og onsdag 25. og 26. maj.

Adgang for alle

fhængigt af vejret dukker der sikkert endnu et par hundrede mennesker op. Alle er velkomne, og det er ingen betingelse, at man er udviklingshæmmet. De nærmeste naboer har fået særskilt invitation som kompensation for den ekstra støj og musik.

Igen i år er der kendte navne på programmet og gode chancer for noget at synge med på. Grandprixdeltagerne Neighbours med Helge Engelbrecht kommer. Det samme gør Mek Pek og Habbusutterne, der vil være der med deres Åh Abe Show, og Kim Larsen-kopibandet Midt om Natten og Bootles Beatles.

Hujende piger

Anderledes er det i år, at en gruppe studerende fra Odense Socialpædagogiske Seminarium sammen med en gruppe af ASABO's faste brugere er i gang med at indrette cafételtet til en rigtig westernsaloon spækket hujende cancanpiger og aktiviteter som skydning, lassokast, armlægning og guldgravning.

ASABO fester i westernstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce