Ældre dame fundet i garage


Ældre dame fundet i garage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HAARBY: Søndag formiddag modtog politiet i Assens anmeldselse om, at en 93-årig kvinde fra Haarby var forsvundet sporløst.

Hjemmeplejen fandt i morgentimerne døren til den 93-åriges hus åben, og da de opdagede, at den 93-årige kvinde var væk, kontaktede de familien, som med det samme slog alarm til politiet.

Straks blev der gjort klar til en større eftersøgning, da man frygtede hun kunne være forsvundet ud i nogle marker, der befinder sig i nærheden af hendes hus. To hundepatruljer fra Odense blev tilkaldt til at hjælpe med eftersøgningen.

Men allerede kort efter, at den første hundepatrulje var ankommet til Haarby, blev den 93-årige kvinde opdaget i en garage. Selv om hun ikke er særligt godt gående, var hun gået en hel kilometer væk fra sit eget hus, men altså heldigvis i retning af bebyggelse og ikke ud i marken, som politiet ellers frygtede.

Politiet formoder, at hun er søgt ind i garagen for at finde læ fra kulden.

Da politiet nåede frem til hende, var hendes kropstemperatur lav på grund af kuldepåvirkningen, og en ambulance kørte hende derfor med det samme kørt til observation på Odense Universitetshospital.

Den 93-årige har ikke været i stand til at forklare politiet, hvorfor hun forlod sit hus.

Poliet ved heller ikke, om hun forlod huset i morgentimerne eller i løbet af natten.

Ældre dame fundet i garage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce