Glamsbjerg: Cyklistforbundets lokalafdeling i Assens Kommune afholder sin årlige generalforsamling 21. januar. Som sædvanlig indledes den med spisning, hvorefter der vil blive sat fokus på mulighederne for at styrke cyklingen i Assens Kommune.

Oplagsholderne vil bl.a. være direktøren i Cyklistforbundet, Klaus Bondam, som vil fortælle om Cyklistforbundet og de udfordringer, danske cyklister står overfor.

Derudover vil ildsjælen Dorthe Pedersen fortælle om sit frivillige arbejde som initiativtager til projektet "Cykling uden Alder".

Alle er velkomne til generalforsamlingen, men gerne efter forudgående tilmelding senest i dag tirsdag 19. januar af hensyn til fortæringen.

Det skal ske til magtenboelle@gmail.com eller til Jørgen Bjerring, lokalformand for afdelingen, på telefon 29 61 58 59. (claje)

  • Jensen_Claus_Bøge_(2015)_013

    Af:

    Jeg er lokaljournalist på Fyens Stiftstidende i Assens, hvor jeg skriver om stort og småt i hele kommunen. Samtidig har jeg fokus på det digitale på redaktionen. Tidligere har jeg arbejdet hos Ekstra Bladet og Metroxpress.