Åbent atelier i billedskole


Åbent atelier i billedskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Også ungdomshold kan lære om kunst

Assens: Billedskolen Péronards Hus har taget hul på 2. sæson med et nyt initiativ hver mandag aften, som kaldes "åbent atelier". Billedkunstner Heidi Bruus er både selv aktiv i billedarbejdet og underviser. Der er tale om et kunstnerfællesskab, hvor alle inspireres og lærer nye teknikker og færdigheder i farveblanding, komposition og i at afprøve mange materialer for eksempel oliemaleri, mix media i vådt i vådt teknik, kul, blyant, pastelkridt, akrylmaling og tusser. Der er også andre relevante fif og trick, som deltagerne får undervejs, der øger evnen til at udtrykke sig visuelt.

Intentionen er, at der i billedarbejdet primært er en udforskning i de plane billeder: Maleri, akvarel og tryk. Senere vil der blive lærerige forløb, kombineret med det digitale og de rumlige billeder i ler, gasbeton, fedtsten, ståltråd og meget andet, skriver Heidi Bruus i en pressemeddelelse. Allerede nu tilbydes også et ungdomshold fra alderen 13 til 19 år. Kunstkurset begynder 5. februar fra kl. 16.30 til 18. Det varer seks gange, og der vil være en fernisering, der holdes som en afslutning i Péronards Hus.

- Kunstforløbet kaldes "maleri", og undervisningen tager udgangspunkt i det figurative og realistiske og består af øvelser, hvor vi arbejder med lys, skygge, dybde og stemning i maleriet. Der vil være vægt på at få arbejdet eksperimenterende for at kombinere sin viden undervejs, fortæller Heidi Bruus, som ellers underviser børn og unge på Brylle Skole i håndværk, design og billedkunst. /EXP

Åbent atelier i billedskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce