9 indbrud hen over påsken

Arkivfoto: Michael Bager

9 indbrud hen over påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi har indtil videre modtaget ni anmeldelser om indbrud hen over påskedagene

Indbrudstyvene har haft travlt i påsken. Således har Fyns Politi indtil videre fået ni anmeldelser om indbrud i løbet af påsken.

I løbet af natten til torsdag blev der stjålet et stålskab med indhold og flere printerpatroner fra et kontor på Industrivej i Grønnemose. Her skaffede tyvene sig adgang ved at bryde et vindue op.

Hængelåsen til en lade på Himmelstrupvej i Vissenbjerg blev samme nat klippet op, og fra laden stjal tyvene 1200 liter dieselolie fra en tank.

En opklippet hængelås gav også gerningsmænd adgang til et værksted på Lysemosegyden i Sarup natten til lørdag. Her blev der stjålet diverse værktøj, og tyvene gik også på rov i huset, hvor de kom ind via et ulåst bryggersvindue, som det lykkedes dem at få hasperne af, så de kunne åbne vinduet. De fandt nøglerne til en varebil, og fra den stjal de en pung, hvori der blandt andet var omkring 3000 kroner i kontanter.

Også i en villa på Hegnslyst i Haarby har der været tyve på besøg. De brød en havedør op ved at knuse ruden, men der blev tilsyneladende ikke stjålet noget.

Gasflasker stjålet

Det gælder også i en villa på Toftevej i Assens, hvor soveværelsesvinduet blev brudt op, og huset blev roddet igennem. Men gerningsmændene fandt tilsyneladende ikke, hvad de ledte efter.

Så var der noget at komme efter i en villa på Dærupvej i Dærup natten til lørdag. Her blev der stjålet et sæt B&O-højtalere - Beoplay A9 - , smykker, Georg Jensen-bestik og en kobberlampe, der var en kopi af 'Koglen'.

Natten til lørdag blev der stjålet 18 flasker Cosangas fra Stark i Assens. Flaskerne stod i et bur, som tyvene klippede op. Buret stod udenfor bag et hegn, som tyvene forcerede.

Søndag mellem klokken 10 og 13.30 blev et vindue brudt op i en villa på Bredgade i Bred, men gerningsmændene var tilsyneladende ikke indenfor.

Det var tyvene derimod i en garage på Kirkevej i Haarby. Der er ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

Natten til langfredag var der også indbrud på Aarupskolen og Glamsbjergskolen.

9 indbrud hen over påsken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce