Mød fotograf bag udstilling på Tobaksgaarden, som viser flere end 500 portrætbilleder.

Assens: Det siges ofte, at billeder siger mere end ord. I hvert fald har der været bud efter udstillingen "Et portræt af Assens", som åbnede i kulturhuset Tobaksgaarden i Assens i begyndelsen af december sidste år.

Udstillingen viser flere end 500 portrætbilleder og andre fotografier, som den nu 87-årige fotograf Ruth Åkerman har taget i løbet af sine 43 års virke som fotograf i Assens. Det er billedernes ejere, der selv har bidraget til udstillingens tilblivelse ved at aflevere deres privat indrammede fotografier til udstillingen. Den er foreløbig set af flere end 2000 publikummere, og nu har kulturchef på Tobaksgaarden Lasse Tajmer besluttet at forlænge udstillingen til og med lørdag 20. januar

- Jeg håber på, at alle som har indleveret fotos har forståelse for, at vi forlænger udstillingen, siger Mogens Lykke Olsen, der sammen med Ruth Åkerman har stablet portrætudstillingen på benene.

Lørdag 20. januar rundes udstillingen af med et talkshow i Jacob Dreyer Salen i Tobaksgaarden klokken 16 med deltagelse af Ruth Åkerman og Mogens Lykke Olsen, der vil fortælle om, hvordan udstillingen er kommet i stand. Herefter trækkes der lod om et gavekort til Tobaksgaardens café blandt alle de løsninger, som er indleveret i en konkurrence under udstillingens forløb. (SP)

  • Plovgaard_Søren

    Af: