86-årig overfaldet af maskerede røvere


86-årig overfaldet af maskerede røvere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRUTALTRØVERI: Fire mænd trængte ind i hus midt om natten og tævede ældre mand
GLAMSBJERG: En 86-årig mand fra Glamsbjerg-egnen fik sig et chok, da fire mænd iført elefanthuer trængte ind i hans hjem natten mellem tirsdag og onsdag omkring klokken 01.30.

Efter at være trængt ind i huset slog de fire gerningsmænd den 86-årige flere gange i hovedet og på kroppen med en hård genstand, muligvis en bøjle af en slags. Undersøgelser på skadestuen skal give nærmere klarhed over, hvad det præcis var røverne slog den ældre mand med. Efterfølgende krævede de penge fra den 86-årige, men den ældre mand lå ikke inde med kontanter, og derfor måtte de forlade gerningsstedet med få kroner og en bankbog, som senere viste sig at være tom.

Nabo slog alarm

Først klokken syv onsdag morgen blev der slået alarm, da en nabo fandt den chokerede mand og hørte om nattens hændelser. Selv om den 86-årige rent fysisk er sluppet heldigt fra overfaldet, var han så chokeret, at han ikke selv formåede at tage kontakt til politiet tidligere.

Troede han var rig

Gerningsmændene har måske troet, at den ældre mand, som bor alenen, lå inde med mange penge. I hvert fald har flere kilder i området, som politiet har talt med, fortalt, at rygtet på egnen lyder, at den 86-årige var i besiddelse af mange penge. Dette afkræftes af Assens Politi.

Dagen igennem i går blev sporhunde fra politiet sat ind i jagten på at finde spor efter gerningsmændene.

Indtil videre har politiet ikke mange spor i sagen og vil derfor gerne i kontakt med folk, der eventuelt har hørt eller set noget i forbindelse med det grove røveri. Assens Politi kan kontaktes på telefonnummer 64711448.

86-årig overfaldet af maskerede røvere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce