Afløser tidligere tiders forårsfest. 800 billetter sat til salg

Næsten udsolgt til forårsfest, skrev Fyens.dk den 16. marts 2005.

For der var kun 50 billetter tilbage af de 800, der var plads til.

- Sådan var det ved alle forårsfesterne. Der blev solgt 800 billetter, fortæller Jacob Møller Pedersen fra Glamsbjerg Idrætsforenings fodboldafdeling.

Trods opbakningen gik forårsfesten i dvale - en google-søgning indikerer, at der ikke har været forårsfest siden 2007, den niende i rækken.

Det bliver der ændret på til næste år, for Glamsbjerg Idrætsforening, GIF, og Glamsbjerg Fritidscenter er parat med afløseren, en 80'er fest lørdag den 12. marts.

Konceptet er nyt

- I gamle dage hyrede man et stort band, f.eks. På Slaget Tolv, Bamses Venner og Shubidua. Men vi har valgt at holde en temafest - en 80'erfest, fortæller Jacob Møller Pedersen, der til daglig tjener til huslejen som mediekonsulent for LokalAvisen Assens og Fyens Stiftstidende.

Sammen med Helle Lassen, der er formand for Team Glamsbjerg, dvs. GIF's støtteforening og centerleder Dennis Christensen udgør han arrangørgruppen.

Den har hyret bandet Le Freak til at levere "The Ultimate Disco Live Experience".

Arrangørgruppen tror, de har ramt rigtigt med en 80'er fest.

- Vi er de eneste, som holder 80'erfest i miles omkreds, fortæller Jacob Møller, som forventer, at der bliver udsolgt - ligesom ved de ni første forårsfester.

- Vi har sat 800 billetter til salg, og billetsalget er begyndt, så det er bare om at få bestilt, hvis man vil være sikker på at få billet, siger Jacob Møller.

Opfordringen til at få købt billetter gælder ikke mindst grupper, som kan få deres eget bord under spisningen.

Le Freak giver den gas

Billetprisen er 325 kroner, og den pris er ikke valgt helt tilfældigt.

- Det er den samme pris, som ved bierfesterne, men hos os kan man gå om bord i en buffet med tre retter, siger Jacob Møller.

Le Freak har ifølge bandets hjemmeside 21 år på bagen og er hjemhørende i Aarhus.

Medlemmer af Le Freak er Kirstine Dollerup: sang, Pelle Bo Hansen. keyboard og sang, Holger Olund Andersen: Guitar, Jesper Andersen: Trommer og vokal, Nikolaj Pindstrup Perez Jørgensen: bas og sang samt Lasse Lauridsen: saxophon, keyboard og sang. Bandet har gennem årene givet et utal af koncerter, blandt de store øjeblikke nævner bandet at have spillet til afterparty for The Rolling Stones og Madonna.

Le Freak har også været kåret som årets liveband på Skanderborg Festivalen.

Under 80'erfesten må Le Freak kæmpe mod DJ'en Tom Andkær om publikums gunst.

Udover at lave en minderig 80'erfest håber arrangørerne at skabe et økonomisk overskud til Glamsbjerg Fritidscenter og til GIF's fodboldafdeling.

Billetterne til 80'er-festen kan købes i Glamsbjerg Fritidscenter.

  • Kolofon

    Af:

    Journalist ved Jyske Fynske Mediers Assens-redaktion. Uddannelse: Kontoruddannelse, historie og samfundsfag ved Aarhus Universitet, voksenunderviser ved Odense Seminarium. Arbejdet som bl.a. kontorassistent, postassistent, totalisatorfunktionær,vicevært, arbejdsmand, støberiarbejder, lærer på vuc og tekniske skoler og aftenskoleunderviser. Freelancejournalist på LokalAvisen Assens i 2000, og siden da som journalist i Fyens Stiftstidende-koncernen med arbejdssted i hhv. Tommerup St. og Assens. Stammer fra Aarhus, men har boet i Aarup siden 1997 og gør det sammen med kone, søn og kat.